Onze diensten: alles om het maximale uit uw spel te halen

Golfkliniek Noord is gestart vanuit de overtuiging dat iedere golfer meer rendement uit zijn of haar spel kan halen met de juiste medische en fysieke screening. Dit begint meestal met het inzichtelijk maken van uw lichamelijke mogelijkheden. De screening dient inzicht te geven in de variabelen die voor uw golfswing van belang zijn.

Wij hebben meerdere diensten en middelen die wij gebruiken om erachter te komen welke variabelen voor u van belang zijn. Aan de hand hiervan werken wij aan een optimaal plan om uw spel te bevorderen. Want zeg nou zelf; hoe beter u wordt in golven, hoe leuker u het vindt. Uiteraard kunnen wij u geen glanzende carrière beloven, maar we kunnen wel het spelplezier aanzienlijk vergroten!

Maatwerk begeleiding en training

Doordat elke speler een unieke manier van golven heeft, verschilt de begeleiding en training die wij aanbieden keer op keer. Veel golfers kampen bijvoorbeeld met mysterieuze lage rugklachten. Een wervelkolom meting biedt in deze gevallen vaak uitkomst. Andere spelers zullen daarentegen meer hebben aan een voetmeting. En een derde groep zal juist gericht willen werken aan het verbeteren van de balans. Daarom bieden we altijd maatwerk diensten aan, maar wel op basis van jarenlange ervaring en specifieke kennis. Alles gericht op prestatie, plezier en gezondheid.

Benieuwd waar we u mee kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

contact opnemen

Wij garanderen succes!